BYGGMÄSTER CUP | 18-19 MARS 2023

Om Byggmäster cup

Välkommen till Byggmäster cup! Den 18-19 mars 2023 infaller cupen med nytt namn och ny spelform. Turneringen arrangeras av VIK Fotboll och genomförs i samarbete med Byggmäster som huvudpartner.

Byggmäster cup

Äntligen (efter några års pandemi) kan VIK Fotboll bjuda in dig till vår 40:e futsal cup! Den 18-19 mars 2023 infaller cupen med nytt namn och ny spelform. Turneringen genomförs i samarbete med Byggmäster som huvudpartner och i ABB Arena syd, Västerås. Här erbjuder vi en unik cup-upplevelse för både deltagare och publik.

SPELDAGAR & TURNERINGSUPPLÄGG

Turneringen startar fredag 17 mars ca kl 16.00 och pågår till söndag 19 mars ca kl 18.00. Turneringen är sanktionerad av Västmanlands fotbollsförbund och planeras att omfatta ca 130 lag.

ÅLDERSKLASSER
Deltagande är mellan 10 och 15 år, födda 2008-2014

10-12 år: spelar enbart gruppspel, dessa garanteras fyra matcher i grupper utan tabell.
13-15 år: spelar slutspel på lördag för de lag som kvalificerar sig dit.

SPELSCHEMA
Spelschema kommer att finnas på hemsidan www.byggmastercup.se och i ProCup i god tid innan turneringen.

Flickor: fredag och lördag
Pojkar: lördag och söndag

OBS! Deltagande i cupen garanteras först efter inbetald anmälningsavgift. Anmäl ert lag i god tid för att försäkra er plats.

RESULTAT
Resultat och foton kommer kontinuerligt att läggas ut på cupens Facebook och Instagram under turneringen. Följ uppladdningen och nyheter inför cupen genom att gilla vår Facebooksida och Instagramsida.

FUTSAL

I futsal är det en målvakt och fyra utespelare på plan samtidigt. Reglerna är olika för de två ålderskategorierna:

Futsal light: 10-12 år – förenklade regler gällande spel till målvakt.
Futsal: 13-15 år, futsalregler.

Se tävlingsregler på hemsidan www.byggmastercup.se I turneringens värdegrunder är Fair Play något vi framhåller. Under cupen kommer därför ett flicklag och ett pojklag utses till turneringens Fair Play lag för ett positivt uppförande.

DELTAGARKORT

Samtliga spelare erhåller ett deltagarpaket samt cuparmband fyllt med aktiviteter, erbjudanden och rabatter. Detta hämtas ut lagvis i samband med att turneringen startar.

Samtliga lag måste registrera deltagande spelare och ledare i My Team senast 25 februari. Deltagaravgiften måste vara betald senast 1 mars 2023 enligt den faktura som skickas till er via ProCup/myTeam.

AVGIFT DELTAGARKORT
Spelare 1 – 450kr, spelrätt inkl. lunch, middag, aktivitetsband och buss
Spelare 2 – 100kr, spelrätt inkl. aktivitetsband. Täcker även samtliga adminsitrations- & tävlingskostnader (obligatorisk).

Ledare 1 – 450kr, spelrätt inkl. lunch, middag, aktivitetsband och buss
Ledare 2 – 100kr inkl. aktivitetsband. Täcker även samtliga adminsitrations- & tävlingskostnader (obligatorisk).

Anhörigband – 100kr för ett aktivitetsband
Bussband – 150 kr. Ger fria resor med cupens bussar under hela turneringen.

MAT
Både lunch och middag serveras på Rocklunda Restaurangen som ligger ca 5 meter bredvid cuphallen.

BOENDE

Vi samarbetar bland annat med två stugbyar, där en ligger på samma område som arenan finns på och en ligger naturskönt ute på Björnön. Mer information om boendealternativ och de samarbeten vi har för cupen kommer på hemsidan.

Det kommer tyvärr inte att finnas något skolboende.

ANMÄLAN

Ni anmäler er här på www.byggmastercup.se. Sista anmälningsdag är 20 februari 2023. Spelartruppen inkl. födelsenummer och tröjnummer måste vara ifyllt i MyTeams senast 25 februari.

Anmälningsavgift: 2 000 kr. Max antal spelare: 14 Max antal ledare/trupp: 2

Inbetalning sker enligt den faktura som skickas till er via Procup/MyTeam. Sista betalningsdatum av anmälningsavgiften är 25 februari 2023. Om vi erhåller er anmälan men inte anmälningsavgiften, förbehåller vi oss rätten att ersätta er med annat lag. Anmälan är bindande efter att anmälningsavgiften är betald. Obs! Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar, vid inställd cup pga restriktioner återbetalas avgiften.

INFORMATION VID ANMÄLAN
Eventuella dispensansökningar skall göras så -digt som möjligt, dock senast 1 mars.

VIKTIGA DATUM 2023

  • 20 februari: sista anmälningsdag
  • 25 februari: sista dag för betalning av anmälningsavgift samt sista dag för registrering av spelare och ledare i MyTeam för deltagarkort.
  • 1 mars: Sista dag för betalning av deltagaravgift samt sista dag för dispensansökan

MER INFORMATION

För mer information om cupen så som bokning, boende, anmälda lag, spelschema osv. kommer du att kunna läsa här på hemsidan eller hos ProCup.

Byggmäster cup

Hitta hit

ABB Arena Syd
Vasagatan 69
722 17 Västerås